0
Logo Assepoester Academy
0SELECT * FROM assepoester_flash WHERE content_id = '398' AND flash_type = '1' AND flash_im1 != '' AND flash_im2 != '' AND flash_im3 != ''; FILEDOESNOTEXIST

Over Assepoester

Trouwen voor hipkippen

Assepoester is één groot walhalla met bruidsmode, galakleding en avondmode in Arnhem. Maar dan wel even helemaal anders dan de gemiddelde trouwshop. Want in tegenstelling tot al die ouderwetse, suffe en stoffige bruidsmodezaken is het bij Assepoester all about fashion, baby!
Bruidsmode; trúttig?! Niet bij Assepoester!! Want wij richten ons liever op échte stijliconen als Audrey Hepburn, Gwen Stefani en Sarah Jessica Parker, in plaats van Prinses Sissi! En daarom gaan wij de strijd aan tegen de wolk van truttigheid die om trouwen heen hangt. En garde!

 

Bruidsmode

Bij Assepoester vind je alleen mooie, moderne jurken (géén ouderwetse jurken waarin je eruitziet als een bruidsgebakje, please!) in een mooie & moderne winkel. Zo hoeven brides-to-be geen afspraak te maken als ze bij Assepoester langs willen komen, mogen ze zélf als wilde fashionista’s in de rekken duiken en worden ze op een leuke, spontane manier geholpen door ons personeel. Want trouwen (en alles wat daarbij komt kijken) moet toch vooral léuk zijn?! Dan wil je geen ijzige verkoopster die je gebiedt om op een stoel te gaan zitten wachten tot zíj een stapel (horror-)jurken voor je uitkiest.
Omdat we bij Assepoester flink eigenwijs zijn, ontwerpen we sinds kort ook een eigen collectie met trouwjurken, galajurken en avondjurken: de Maid in Arnhem Collectie. Zo kunnen we perfect inspelen op de trends én op het type klant dat bij ons shopt.
En verder? Verder is het gewoon één grote, gezellige boel in de winkel van Assepoester, waar de champagnekurken, appeltaart en mode-items je om de oren vliegen.
 

Werken bij Assepoester?

Bij Assepoester is op dit moment een groot, jong & enthousiast team werkzaam waar jij als stagiaire in terecht zult komen. .
De stagiaires die stage lopen bij Assepoester vallen gemiddeld in de leeftijdscategorie van 18 t/m 23 Jaar. De Assepoester Academy is dan ook alleen bedoeld voor studentes van diverse mode opleidingen die een stageplaats zoeken om klaargestoomd te worden voor de rest van hun carrière.
 

De Assepoesters over werken bij Assepoester:

Marleen: “Hoe het is om een Assepoester te zijn? Leuk! Het is bij Assepoester héél anders dan bij andere bruidsmodezaken. Het is tenminste niet zo stijf. Gewoon gezellig, lekker relaxed. Dat komt ook doordat klanten gewoon langs kunnen komen wanneer ze zin hebben en niet speciaal een afspraak hoeven te maken. Heel leuk!”

Petra: “Wil je in de mode werken, dan moet je beslist liefde voor kleding hebben; anders red je het niet. Passie voor mode is belangrijk. Verder moet je je kunnen inleven in een klant; het is immers een grote dag voor ze. Dan is het ook makkelijker om ze aan hun droomjurk te helpen.”

Alexa: “Het is heel leuk om bij Assepoester te werken met al die leuke mensen om je heen! Mijn collega’s zijn erg gezellig. En ik vind het ook altijd super als er nieuwe jurken binnenkomen. Er gebeurt altijd wel wat bij Assepoester; er is heel veel vernieuwing in de winkel.”

Diana: “We hebben een heel leuk team. Ook leuk dat de meiden allemaal zo lekker jong zijn. Ja, ik voel me echt vereerd dat ik een Assepoester ben!
Vroeger liep ik vaak met mijn klasgenoten langs de winkel op weg naar school en dan stonden we ons altijd te vergapen aan de etalageruit. Het is wel héél leuk dat je dan op een gegeven moment bij die droomwinkel mag werken!”