0
Logo Assepoester Academy
1SELECT * FROM assepoester_flash WHERE content_id = '396' AND flash_type = '1' AND flash_im1 != '' AND flash_im2 != '' AND flash_im3 != '';

Ben jij geschikt voor de Academy?


Of je nou in het tweede jaar van je studie zit of vierdejaars studente bent; gedurende je opleiding krijg je op verschillende momenten te maken met stagelopen. Op school verwachten ze dan ook van je dat je een stageplaats uitzoekt waar je kunt worden klaargestoomd voor de rest van je carrière.
Een tweedejaars stage draait vaak nog om oriëntatie: wat vind je het leukste om te doen en welke kant van het vak ligt jou het beste? Een stage in het vierde jaar van je opleiding wordt vaak gezien als afstudeerstage: je weet dan al veel beter wat je wilt en gaat op zoek naar een stage die zo goed mogelijk aansluit bij het uiteindelijke werk wat je wilt gaan doen. Want wie weet krijg jij tijdens je stage wel een nieuwe baan aangeboden waar je zó aan de slag kunt na je afstuderen…!


Veel studentes zien een stage als iets dat alleen moet gebeuren om weer een dosis studiepunten binnen te halen. Daarom kiezen ze voor een zo gemakkelijk mogelijke stage; bijvoorbeeld als verkoopster bij een grote winkelketen waar ze de hele dag paskamers mogen bewaken. Lekker relaxed een beetje kletsen met hun medecollega’s; denken ze.
Maar jij weet wel beter: jij wéét dat eens stageplaats jé kans is om zoveel mogelijk te leren. Om dat all round modetalent te worden dat de wereld gaat veroveren. Jij ziet een stageplaats bij het juiste bedrijf dan ook als jouw ticket into fashion. De grote modeontwerpers begonnen immers ook allemaal met een grote dosis ambitie. En bang om hun saaie hometown in te wisselen voor een grote modestad, waren ze beslist niet. Sterker nog: Karl, Marc en Elie grepen hun kansen met beide handen aan. En kwam die kans niet voorbij, dan zórgden ze er zelf wel voor dat ze op de juiste plek terechtkwamen. Hoe hoog de toelatingseisen ook zijn: jij gaat voor je de mode stage van je dromen! En als je daarvoor naar Arnhem moet reizen: so be it.
 

Ambitie gezocht

Assepoester Feestkleding is een heel ambitieus bedrijf. Logisch dus dat wij hoge eisen stellen aan onze stagiaires!
De stageplekken aan de Assepoester Academy worden dan ook alléén toegekend aan meiden met de juiste instelling. Dat wil zeggen: aan leerlingen die ambitieus, enthousiast, spontaan en gepassioneerd zijn. Je stage is dé kans om een gigantische dosis praktijkervaring op te doen. En dat niet alleen; het is vaak dé opening naar de modewereld. Vergeet dat niet!
 

Wees leergierig!

Naast passie hangt toelating tot de academie ook af van jouw mate van leergierigheid: dat je ook écht wat op wilt steken van je stage, dat je ons de oren van het hoofd vraagt en dat je van aanpakken weet. Sowieso is het een must om zelfstandig te kunnen werken. Natuurlijk zijn wij er om je op alle mogelijke manieren te helpen, maar laat wel zien dat je de potentie en de gedrevenheid hebt om te werken in de modewereld.
 

Don't be shy...

Daarnaast verwachten we van je dat je pittig bent en beslist niet schuw bent; je werkt veel met klanten en dan is professionaliteit en een zekere mate van verkooptalent noodzakelijk.
 

Haal alles uit je stage!

Voor girls die alleen maar naar de Academy willen om hun studiepunten binnen te halen, is de Assepoester Academy not the place to be.
Dat zie je bijvoorbeeld vaak in America’s Next Top Model: je kunt nóg zo goed zijn in wat je doet (in het geval van ANTM: poseren); als je de mentaliteit hebt van een dode mug, kom je er niet. Wij bieden je een gouden kans! Voldoe je aan onze toelatingseisen? Probeer dan ook echt álles uit je mode stage te halen!
 

Modestudentes only

De meeste stagiaires van Assepoester zijn afkomstig van opleidingen in de richting van mode, techniek, textiel en retail. Let op: de Assepoester Academy is geen opleiding, maar een stageplaats!
De Assepoester Academy is daarom ook vooral bedoeld voor vierdejaars studenten die op dit moment een modeopleiding volgen. En ben jij een gepassioneerde en bijdehante tweedejaars student die dit als dé plek ziet om haar kennis in de praktijk te brengen? Reageer! Want ook dan heb je kans om toegelaten te worden tot de Assepoester Academy.

Voldoe jij aan de toelatingseisen voor een mode stage bij Assepoester? Vul dan nú het contactformulier in en solliciteer naar een stageplek aan de Academy. Want er is werk aan/in de winkel...!